Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Cap de setmana teatral a la Sala Josep Brossa de la Patronal

El metge de Lampedusa i Hannah dels tres països són les propostes que es podran veure a Sant Quirze aquest cap de setmana


Cap de setmana teatral a la Sala Josep Brossa de la Patronal

Aquest divendres 16 de novembre tindrà lloc la representació de “El Metge de Lampedusa”. Xicu Masó (fotografia) protagonitza aquesta obra de teatre que ens presenta a Pietro Bartolo, que fa 30 anys que és el metge de Lampedusa i porta tota una vida dedicada a l’atenció de les persones exiliades que, des de les costes africanes, naveguen fins a l’illa. Bartolo és la persona que els acull i en té cura però també el que escolta les seves històries de misèria, persecució i por.

La representació començarà a les 20.30 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal i està organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona. Hi col•laboren Acció Solidària Vallès i Cooperación i Ayuda.

Les entrades tenen un preu de 8€ i de 6,40€ per a les persones menors de 25 anys, pensionistes i en situació d’atur. I es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Hannah dels tres països

Rialles Sant Quirze organitza aquest diumenge 18 de novembre la representació de “Hanna dels tres països”. Es tracta d’un espectacle familiar que explica la història de tres dones joves de països diferents (Síria, Brasil i Romania) que es veuen obligades per diferents motivacions a abandonar els seus llocs d’origen. El to de la representació és molt semblant al d’una faula, a un conte de viatges. La discriminació, la violència, la persecució i la confiscació de béns, que són temes recurrents en els immigrants, són tractats sense acritud a partir d’una òptica entenedora per als infants.

L’espectacle, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze, començarà a les 18 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Les entrades tenen un preu de 7€ i de 6€ per als Amics/gues de Rialles i es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Ambdues activitats formen part del programa del Mes de la Solidaritat de Sant Quirze del Vallès.