Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Matinal solidària per a les persones refugiades

El proper diumenge s'organitzen múltiples propostes, entre elles la venda de joguines i llibres de segona mà


Matinal solidària per a les persones refugiades

El Parc de les Morisques s’omple aquest diumenge de propostes solidàries, emmarcades en el Mes de la Solidaritat. A les 11 del matí començarà el Mercat Solidari de venda de joguines i llibres de segona mà. La mesa de Cooperació, amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Diputació, organitzen aquest mercat que recaptarà fons per a la crisi humanitària de les persones refugiades víctimes dels conflictes armats de la mediterrània. Les joguines s’han recollit en diferents punts del municipi des del passat 5 de novembre. Les que no es venguin el dia 18 es posaran de nou a la venda el dia 16 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.

Propostes familiars

La Plataforma Benvingudes Refugiades organitza un taller amb el nom “La maleta refugiada”. Les persones participants tindran ocasió de posar-se en la pell dels milers de famílies que han de deixar la seva quotidianitat per emprendre un viatge incert cap allò desconegut, cercant una vida digna i en pau. Serà, també al parc, d’11.30 a 12 hores.
A partir de les 12.30h tindrà lloc l’espectacle “Tornarem, conte que obre fronteres”. Una posada en escena que recorda que la pau no s’aconsegueix amb bombardejos ni aixecant fronteres.
Finalment, a la tarda la Patronal acollirà “Hannah dels tres països”, una obra de Rialles per als més petits. Podeu comprar les entrades, aquí.
 
Ràdio Sant Quirze
La ràdio també serà present durant el matí. El programa “Som solidaris” emetrà en directe des del Parc de les Morisques. La seva conductora, Laura Roger, explicarà què passa en cada racó d’aquesta matinal.
 
Consulteu la programació complerta del Mes de la Solidaritat, en aquest enllaç.
 
En cas de pluja les activitats es realitzarn a la sala Salut Pastor de la Patronal.