Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La intensitat de les pluges d'avui obliga a tancar els passos de les rieres del poble

L'alerta per inundacions es manté activa i cal tenir en compte algunes recomanacions per evitar incidències


La intensitat de les pluges d'avui obliga a tancar els passos de les rieres del poble

La situació de fortes pluges avui ha activat en alerta el PAM Inuncat, segons el darrer avís de Cecat. De fet, encara es preveuen unes dues hores d’intensitat forta al Vallès Occidental, que aniran a la baixa durant la tarda.
Per aquest motiu, en el cas de Sant Quirze, la Policia Local ha tancat els passos de gual de les rieres, per evitar l’accés de la ciutadania en aquests trams tan perillosos. La brigada de Medi Ambient ha tancat el pas de la part posterior de Can Ponsic. Cal afegir també que s’han netejat els embornals, de manera que no es produeixin afectacions a la via pública i als béns privats.

Cal remarcar que a Les Fonts, al carrer Baix Riera, ha caigut un mur que ha tombat un dipòsit de gasoil. Afortunadament no ha vessat. Tot i així, la Policia Local ha donat avís a Bombers, qui farà una valoració més exhaustiva de la situació.

Finalment, des del Cecat s'informa que la riera de les Arenes baixa amb un important volum d'aigua. Per tant, es recomana no acostar-se a la zona.


L’alerta es mantindrà durant tot el dia d’avui. Cal tenir en compte algunes recomanacions, com evitar les activitats a l’exterior i els desplaçaments. En aquest enllaç trobareu el detall de les recomanacions.
Per a qualsevol emergència, podeu trucar la Policia Local, al 937216868, o bé al telèfon 112.