Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Matinal solidària, festes musicals i tallers saludables omplen l'agenda dels propers dies


El cap de setmana a SQV

Els actes solidaris centren bona part de la programació d’aquest cap de setmana. Unes propostes que comparteixen agenda amb el teatre, la música i les activitats familiars. No falten les sortides per la natura i l’esport.

 
Teatre: El Metge de Lampedusa
 
La sala Josep Brossa de La Patronal s’omple avui per acollir la representació d’”El metge de Lampedusa”, de Miquel Gòrriz. 
Les entitats Acció Solidària del Vallès i Cooperación y Ayuda organitzen aquesta proposta que explica la història de Pietro Bartolo, que fa trenta anys que és el metge de Lampedusa. La seva autobiografia, Llàgrimes de sal, relata una vida dedicada a l’atenció dels exiliats que, des de les costes africanes, naveguen fins a l'illa. Xicu Masó s'ha fet seva la veu i, amb la complicitat de Miquel Gòrriz, ens l'ofereix en primera persona. Bartolo és el metge que els acull i cuida i també l'home que escolta les seves històries de misèria, persecució i por.
Més informació i entrades, aquí.
 
 Festa dels Anys 70 - 80 - 90
  
Aquelles persones que vulguin recordar una gran època musical, la dels anys 70s, 80s i 90s, tenen una cita obligada dissabte al centre cívic de Can Feliu. A partir de les 21 hores la Cafeteria organitza aquesta festa. El dj Esteban Baelo punxarà els temes més reconeguts i famosos d’aquestes tres dècades que van causar furor a les pistes de ball de les discoteques més marxoses del món. 
Més informació, trucant al 931771008 o bé al 65356817.
 
Taller d'esmorzars saludables
 
L’esmorzar és un dels àpats més importants del dia. Prendre consciència d’aquest fet és bàsic per a una correcta alimentació. Per aquest motiu, demà dissabte la dietista i nutricionista Anna Gispert imparteix un taller sobre esmorzars saludables. Serà al Casal d’Avis, i coincideix amb el Dia Mundial de l’Obesitat. Les persones interessades podeu confirmar assistència enviant un correu a: servei.salut@santquirzevalles.cat, fins avui a les 14 hores.
El taller començarà a les 11 h i tindrà una durada de dues hores.
 
 
Dissabtes en Família
 
Les famílies amb infants de 0 a 3 anys podran gaudir dissabte d’un matí en família. La sala d’actes de la Biblioteca acull l’espectacle “Cabres, cabretes”, a càrrec de Mon Mas. Es tracta d’una activitat gratuïta, on es toca tot, s’olora, se sent... ritmes i música petita.
Més informació, aquí.
 
Música al Celler: Wax & Boogie
 
El celler s’omple de la música de Was & Boogie el proper dissabte. Un trio que ha sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà. Més informació i entrades, aquí.
 
 
Matinal solidària
 
El Parc de les Morisques s’omple aquest diumenge de propostes solidàries, emmarcades en el Mes de la Solidaritat.. En cas de pluja totes les activitats es faran a la sala Salut Pastor de La Patronal.
A les 11 del matí començarà el Mercat Solidari de venda de joguines i llibres de segona mà. La mesa de Cooperació, amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Diputació, organitzen aquest mercat que recaptarà fons per a la crisi humanitària de les persones refugiades víctimes dels conflictes armats de la mediterrània. Les joguines s’han recollit en diferents punts del municipi des del passat 5 de novembre. Les que no es venguin el dia 18 es posaran de nou a la venda el dia 16 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.
Propostes familiars
La Plataforma Benvingudes Refugiades organitza un taller amb el nom “La maleta refugiada”. Serà, també al parc, d’11.30 a 12 hores.
A partir de les 12.30h tindrà lloc l’espectacle “Tornarem, conte que obre fronteres”. Una posada en escena que recorda que la pau no s’aconsegueix amb bombardejos ni aixecant fronteres.
Finalment, a la tarda la Patronal acollirà “Hannah dels tres països”, una obra de Rialles per als més petits. Podeu comprar les entrades, aquí.
Ràdio Sant Quirze
La ràdio també serà present durant el matí. El programa “Som solidaris” emetrà en directe des del Parc de les Morisques. La seva conductora, Laura Roger, explicarà què passa en cada racó d’aquesta matinal.
 
Consulteu la programació complerta del Mes de la Solidaritat, en aquest enllaç.
 
Presentació equips d'Handbol
 
El Club d’Handbol Sant Quirze presenta tots els seus equips diumenge de 10 a 17 hores. A la pista annexa del poliesportiu es donaran a conèixer totes les categories de la temporada 2018/2019. L’acte clourà amb un sopar de germanor. 
  
Nova sortida dels Caminantes de Les Fonts
El proper diumenge els Caminantes tornen a fer una excursió! La trobada és, com sempre, a les 8.30 davant de l’església. Més detalls, aquí.
 
Recordeu...
Diumenge finalitza el termini per presentar propostes de nom per al Casal d’Avis i la sala de la primera planta. Animeu-vos a participar-hi. Més informació, en aquest enllaç.
 
 
Trobareu tota la programació detallada a l'agenda municipal.