Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze acull la jornada Getting Contact al BMC

Juntament amb Terrassa, els municipis posen en contacte empresariat del sector tèxtil i de l'alimentació per treballar la competitivitat i les noves tendències


Sant Quirze acull la jornada Getting Contact al BMC

Sant Quirze participatavui, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa, en la jornada Getting Contact, celebrada al Barcelona Moda Centre. Es tracta d’una col•laboració per centrar energies en el Projecte TEXAL, consistent a desenvolupar accions orientades a millorar la competitivitat de les empreses dels sectors tèxtil/moda i alimentació. 

A primera hora del matí, el regidor de Desenvolupament Econòmic i Local de l’Ajuntament de Sant Quirze, Àlex Brossa, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a les persones assistents, encoratjant-los a treballar en aquest objectiu, generant negoci i nous projectes específics, desenvoluupant reunions qualitatives entre empreses i sumant sinèrgies. 
A continuació, ha tingut lloc la conferència “Noves tendències 2018-19”, a càrrec del professor Eduard García Rosicart.
Seguidament, hi haurà una taula rodona per parlar sobre els reptes per a empreses i organitzacions del tèxtil. Hi participen: Elisabet Quesada, de “Me llamo Eli y soy curvi”; Afydad, testimonial de promoció tèxtil; Eduard García, responsable de màrqueting digital per a pimes del tèxtil i Juanjo Villalobos, gerent de Getting Contacts.
Al final del matí les persones assistents podran entrevistar-se de manera personal en diferents entrevistes que aniran rotant, i també hi haurà un temps lliure per contactar-se.
.