Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista

El municipi escalfa ja motors amb algunes activitats que ja han començat i altres que tindran lloc els dies centrals


Actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista

Sant Quirze se suma als actes de commemoració amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista el proper 25 de novembre. De fet, avui l’Institut ha acollit una de les múltiples activitats que conformen l’ampli programa: una campanya de sensibilització i dinàmiques contra la violència masclista, a més d’un concurs “Piula contra les violències masclistes”. Aquest taller ja es va iniciar el dia 7 i també el 14 de novembre als dos instituts.

L’acte central de campanya tindrà lloc els dies 23 i 25. D’una banda, el divendres 23 es llegirà el manifest i es farà una performance amb la imatge de la campanya “les sabates vermelles”, a les 12 h a la plaça de la Vila. A la tarda, la Biblioteca acollirà una Hora del Conte sobre aquesta temàtica.
Diumenge 25 de novembre es farà la Marxa “Trepitgem fort contra la violència masclista”. La trobada es farà a les 10 hores a l’Espai Maria-Mercè Marçal i el recorregut serà pel nucli urbà. A continuació, a les 11.30h els exteriors de Can Feliu acolliran un contacontes coeducatiu, zumba i, finalment, un vermut antipatriarcal. A la tarda tindrà lloc el cinefòrum “Tódalas las mujeres que coñezo”, a La Patronal.
La programació es complementa amb altres tallers organitzats al Canya Jove, a l’Espai Maria Mercè Marçal i exposicions. 
Podeu consultar la programació detallada en el document adjunt a aquesta notícia.