Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Ja es poden presentar candidatures al Premi Dona Sant Quirze

Fins al 18 de gener es poden proposar guardonades a aquest reconeixement que s’atorga el 8 de març


Ja es poden presentar candidatures al Premi Dona Sant Quirze

Ja es poden presentar propostes al Premi Dona de Sant Quirze del Vallès. Fins al 18 de gener les persones interessades poden presentar propostes a aquest guardó, que s’atorga en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les dones, i que té com a objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits, i avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.

El premi es lliurarà amb caràcter individual a una dona o entitat de dones resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de les dones o que hagi contribuït en la defensa de l'equitat de gènere, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.
 
Altrament, i també en el marc del Dia internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.
 
Les sol•licituds es poden gestionar en línia o presencialment. Trobareu més detalls sobre el tràmit en aquest enllaç.