Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Inscriu-te al Taller pel Civisme i proposa idees!

Aquest dissabte 1 de desembre tindrà lloc aquesta matinal per treballar per un Sant Quirze més cívic


Inscriu-te al Taller pel Civisme i proposa idees!

Aquest proper dissabte 1 de desembre l’Ajuntament organitza un taller de civisme que vol aplegar entitats i ciutadania en un debat sobre quins són els temes clau perquè Sant Quirze sigui més cívic i per proposar de manera conjunta idees i propostes per arribar-hi. La sessió tindrà lloc a la sala Salut Pastor de La Patronal, de 10 a 12.30 h. 

 Aquest taller es realitza en el marc de la redacció de l'ordenança de Civisme, un document que parteix de la ciutat com un espai col•lectiu on tothom té dret a trobar-hi les condicions per a la seva realització personal, política i social, en un lloc amable i que, per això, també ens apel•la al respecte mutu, a  la convivència i la tolerància, entre d'altres.
El civisme és comú a totes les persones, entitats i a tots els àmbits, és per això que l’Ajuntament anima entitats i associacions i ciutadania en general a tenir representació en aquesta trobada on es posaran les bases de treball per avançar en la resolució dels problemes de civisme detectats en l'espai públic o en la comunitat, en general.
Podeu inscriure-us fins al proper 29 de novembre inclòs, al correu comunicacio@santquirzevalles.cat
Indiqueu, si us plau, el nom i cognoms.
 
Podeu veure el programa complet en el document adjunt a aquesta notícia, en format pdf.