Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze se suma als actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista

La campanya "Les sabates vermelles" ha estat present a les activitats organitzades


Sant Quirze se suma als actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista

Sant Quirze ha participat activament en els actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista. L’acte central de la campanya va tenir lloc divendres 23 i diumenge 25. D’una banda, divendres 23 es va llegir el manifest amb una performance amb la imatge de la campanya “les sabates vermelles”, al Casal d’Avis. La pluja va obligar a fer-ho en aquest equipament.  L’alumnat de l’Institut va llegir el manifest i va ser el protagonista de la posada en escena. A la tarda, la Biblioteca va acollir una Hora del Conte sobre aquesta temàtica.

Diumenge 25 de novembre es va fer la Marxa “Trepitgem fort contra la violència masclista”. La trobada es va fer a l’Espai Maria-Mercè Marçal i el recorregut va tenir lloc pel nucli urbà. A continuació, els exteriors de Can Feliu van acollir un conta contes coeducatiu, zumba i, finalment, un vermut antipatriarcal. A la tarda, va tenir lloc el cinefòrum “Tódalas mujeres que coñezo”, a La Patronal.
La programació s’ha completat amb altres tallers organitzats al Canya Jove, els Instituts, l’Espai Maria Mercè Marçal i exposicions.
 
Podeu veure les fotografies dels diferents actes en aquest enllaç.