Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Banc d’Aliments necessita 4.500 persones voluntàries més per al Gran Recapte

Divendres i dissabte es recolliran aliments bàsics per a les persones més necessitades


El Banc d’Aliments necessita 4.500 persones voluntàries més per al Gran Recapte

El Banc d’Aliments necessita persones voluntàries per a la desena edició de la campanya del Gran Recapte de recollida d’aliments bàsics que se celebrarà el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre a Catalunya.

L'objectiu de la campanya d'enguany era aconseguir les xifres del 2017:4.700.000 quilos d'aliments i 30.000 voluntaris. De moment, hi ha 23.000 persones apuntades per cobrir els 2.800 punts de recollida. La principal necessitat és a Barcelona, on falten 2.500 persones. A Girona caldria que s'hi apuntessin 1.000 voluntaris i a Lleida i aTarragona, 500 voluntaris a cada província.
Els voluntaris són els grans protagonistes del recapte, ja que sense ells seria impossible fer la recollida i la posterior classificació dels aliments. La campanya demana 4 hores de dedicació als voluntaris en diferents franges horàries, de dilluns a diumenge. Durant deu anys, la iniciativa ha aconseguit més de 130.000 voluntaris i 26 milions de quilos de menjar. 
Per registrar-se en l’edició d’aquest any, que té com a lema “Ajudar és un instint natural”, cal completar un formulari a la pàgina www.granrecapte.com.  En seleccionar el municipi, Sant Quirze, es pot triar l'espai on ubicar-s'hi: Alcampo, Condis, Bonarea i Pròxim.