Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Empreses santquirzenques visiten el centre tecnològic Tecnalia

Durant la jornada han pogut conèixer els darrers avenços i l'aplicació en el seu dia a dia de treball


Empreses santquirzenques visiten el centre tecnològic Tecnalia

Diverses empreses de Sant Quirze, Barberà i Sabadell, juntament amb els tècnics de referència de cada administració, han visitat el Centre Tecnològic Tecnalia del País Basc. Es tracta d’un referent en indústria 4.0 a l’estat. La visita s’emmarca en el projecte d’Innovació supramunicipal que els tres municipis van presentar a la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de treballar amb empreses del sector del metall i del packaging. També està molt relacionat amb els projectes de comunitat virutal d’indústria 4.0 Open Industry.

Les empreses de Sant Quirze assistents van ser Moldiplast i Huayi compressor Barcelona. Segons ha manifestat el gerent de Moldiplast, Leo Torrecilla, “la iniciativa d’acostar el centre tecnològic Tecnalia a petites empreses com la nostra és molt positiva, doncs és molt important conèixer les darreres tecnologies i les seves apliacions reals als nostres problemes reals”. 
Per la seva part, el gerent de Huayi, José Maria Yepes, ha manifestat que “aquest hauria de ser el camí per garantir el futur de les postres empreses en un món on els canvis cada vegada són més ràpids”.
Durant la visita es van poder abordar àmbits de treball com l’automatització i la flexibilitat industrial, el computer vision, l’smartització o el digital manufacturing i el manteniment, entre altres.