Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Dones emprenedores plantegen la creació d'una associació al municipi

La sessió "Dona un pas mes" organitzada ahir posa sobre la taula aquesta proposta


Dones emprenedores plantegen la creació d'una associació al municipi

La jornada “Dona un pas mes” organitzada ahir en el marc del Projecte Emprendre en Femení, va acordar constituir una Associació de dones emprenedores i empresàries a Sant Quirze del Vallès. Després que les participants es reunissin a l’Espai Maria Mercè Marçal per posar sobre la taula la necessitat de donar un pas més com a grup d’emprenedores i empresàries, per tal de continuar creixent i crear una xarxa que aporti valor, les assistents van preveure crear aquesta associació durant el primer trimestre de 2019. Una decisió que traslladaran a la Mesa de Dones Emprenedores prevista per al proper 13 de desembre i que treballaran en comú.

Recordem que ahir es tractava de la segona sessió de “Dona un pas més”; la primera va tenir lloc al setembre. La iniciativa que va néixer amb la voluntat de desenvolupar accions per a la generació d’una futura iniciativa liderada per les dones del municipi. La sessió del setembre va abordar com “conèixer el meu entorn per liderar el meu projecte empresarial amb èxit”.
Ahir, la sessió grupal es va centrar en “quines són les habilitats necessàries per liderar-nos i liderar el nostre projecte”. Les consultores de l’empresa Nottopic, Imma Pérez i Elena Trilla, van dinamitzar la jornada.