Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Sant Quirze dóna la benvinguda al Nadal amb l’encesa de la il•luminació nadalenca


El cap de setmana a SQV

Aquesta tarda, Sant Quirze dóna la benvinguda al Nadal amb una festa familiar durant la qual s’encendrà la il•luminació que decorarà el municipi fins al 6 de gener. La festa començarà a les 17 hores, a la plaça de la Vila, amb les actuacions del grup “Vibrem Cantant” de l’Escola Municipal de Música de Can Barra, i de Jaume Ibars, que presentarà el seu espectacle “Dia’n’Rumbia a ritme de Nadal”. Encendran els llums de Nadal Els Pastorets de Sant Quirze, de la companyia Teatre de Galliners, que estrenaran l’obra el dia 23 de desembre. També hi haurà una xocolatada popular per endolcir la tarda.

Nit de monòlegs a La Patronal
La nit de divendres continuarà amb una proposta ben divertida d’humor absurd. Un espectacle de monòlegs, a càrrec del duo “Absurdópatas”. Un show atrevit, que fa gal•la d’un humor intel•ligent allunyat de l’acudit fàcil. L’espectacle començarà a les 21 hores, a la Sala Josep Brossa de La Patronal, i l’entrada és gratuïta.

Torna El Gran Recapte
Avui divendres i demà dissabte 1 de desembre, el Banc dels Aliments durà a terme la campanya d’enguany del Gran Recapte de recollida d’aliments bàsics, a tot Catalunya, amb el lema “Ajudar és un instint natural”. Els establiments comercials de Sant Quirze que participen en la campanya d’enguany són Alcampo, Condis, Bonarea i Pròxim.
El 2017 es van recollir 4.700.000 quilos d'aliments i hi van participar un total de 30.000 persones voluntàries. www.granrecapte.com.
 

Matinal-Taller de Civisme
En el marc de la redacció de la nova ordenança de civisme, l'Ajuntament organitza aquest dissabte 1 de desembre, a les 10 hores, a la Sala Salut Pastor de La Patronal, una matinal on tothom podrà posar sobre la taula els principals problemes de civisme que hi ha a la població, i treballar possibles solucions per eradicar-les. El taller tindrà una durada de 2 hores i és obert a la ciutadania.

Dissabtes en família a la Biblioteca
El conte “La sopa de pedres”, emmarcat en  l'espai de "Contes Solidaris", presenta un soldat que, donat que no té res per menjar, cuinarà una sopa de pedres boníssima, amb l’ajuda dels infants. L’activitat presentada per l’entitat Nuevos Pasos, tindrà lloc el dissabte 1 de desembre, a les 12 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca.  En acabar el conte, hi haurà jocs cooperatius.

Concert del Cor Infantil Amics de la Unió
Els Amics de la Música porten a Sant Quirze el Cor Infantil Amics de la Unió, que oferirà l’espectacle Songs of Hope, aquest dissabte 1 de desembre, a les 19 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal. El concert és una experiència única gràcies a la vitalitat dels joves membres del cor, que presenten un concepte d’actuació dinàmica i interactuant amb el públic. Les entrades es poden adquirir a http://entrades.santquirzevalles.cat

Un diumenge de màgia
El diumenge 2 de desembre, a les 18 hores, quan s’obri el teló de l’escenari de la sala Josep Brossa, apareixerà Charlie Mag; un personatge que crearà un ambient sobrenatural capaç de suscitar sentiments de misteri. Jocs d’enginy, humor i un toc de romanticisme en plena penombra, convertiran cada moment en pura màgia. Rialles torna a oferir un espectacle familiar de qualitat per a tots els públics. Compra les teves entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat

Consulteu totes les activitats de l'agenda cultural aquí.