Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Plaça de la Vila s'omple per donar la benvinguda al Nadal

L'acte va comptar amb la participació dels Pastorets de Sant Quirze i del grup "Vibrem Cantant" de l'Escola Municipal de Música Can Barra


La Plaça de la Vila s'omple per donar la benvinguda al Nadal

El passat divendres 30 de novembre va tenir lloc la Festa de Benvinguda al Nadal a la plaça de la Vila. Passats uns minuts de les 17 hores, la plaça es va omplir per seguir les nadales del grup “Vibrem Cantant” de l’Escola Municipal de Música de Can Barra, que van interpretar tres peces acabant amb la majestuosa “Hallelujah” de Leonard Cohen. Just després, va arribar a la plaça un cotxe guarnit amb llums de Nadal acompanyat de Jaume Ibars i tres músics més que van començar el seu espectacle “Dia’n’rumbia a ritme de Nadal”. El repertori eren temes clàssics nadalencs a ritme de rumba, que van fer ballar a infants i grans.

Quan portaven una estona, Jaume Ibars va donar pas als Pastorets de Sant Quirze, els joves actors i actrius que protagonitzaran el clàssic de Josep Maria Folch i Torres els dies 23 de desembre i 12 i 13 de gener a la Patronal. Així doncs, Lluquet, Rovelló, Jeremies, Sant Gabriel, Satanàs i Llucifer van ser els encarregats de, després d’un compte enrere, encendre la il•luminació nadalenca dels carrers del poble. Quan l’arbre de la plaça de la Vila va estar totalment il•luminat, una explosió de confetti va inundar la plaça com si nevés mentre Jaume Ibars continuava la festa tot desitjant amb música un Bon Nadal als i les assistents. Mentrestant, l’Avui no cuino repartia xocolata desfeta i melindros.

Podeu gaudir del reportatge fotogràfic de la Festa de Benvinguda al Nadal al següent enllaç:

Aquesta festa va ser el tret de sortida a la programació de Nadal a Sant Quirze. Si voleu consultar el programa complet, entreu al següent enllaç.