Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Casal Serra de Galliners i Sala Muriel Casals, les propostes més votades per als nous espais

El ple portarà a aprovació aquestes dues noves denominacions per al Casal i la sala de la primera planta


Casal Serra de Galliners i Sala Muriel Casals, les propostes més votades per als nous espais

El Ple del 20 de desembre portarà a aprovació que el Casal d’Avis passi a dir-se Casal Serra de Galliners, i la sala de la 1a planta, Sala Muriel Casals.

Així ho va decidir ahir en reunió la Comissió de Nomenclatura de Vies Urbanes i Espais Públics, vist l’escrutini. En aquest sentit, del total de votacions (121 persones), el 47,11% va votar pel nom de Serra de Galliners. En el cas de la sala Muriel Casals, van triar aquesta opció el 67,24% dels votants.
L’objectiu d’aquest procés participatiu ha estat implicar a la ciutadania en la presa de decisions de les vies urbanes, espais i equipaments públics, generant espais de reflexió i deliberació col•lectiva, consolidant un espai obert compromès amb la democràcia local de proximitat que reforça els drets a la transparència i la participació en els assumptes públics. Recordem que el passat 3 de desembre va finalitzar el termini de votacions, després que la ciutadania de 14 anys o més pogués presentar les seves propostes del 6 al 18 de novembre.
Trobareu més informació i detalls en aquest enllaç.