Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Un cicle nadalenc per al jovent

Tallers, cursos, nits joves i cinema formen part d'una programació orientada per als i les joves


Un cicle nadalenc per al jovent

Les activitats nadalenques orientades al jovent omplen gran part de la programació d’aquests dies. Diversos tallers, nits joves o jocs organitzats des del Canya Jove, tindran lloc tant al centre cívic de Can Feliu com a Torre Julià.

 
Taller de manualitats  Nadalenques
Demà dia 11 es fa el segon taller de manualitats nadalenques, que dóna continuïtat al del dia 4 i que servirà per aprendre a fer collarets i polseres unisexs. Serà de 16.30 a 18.30 al centre cívic de Torre Julià.
 
Cuinem!
El proper dia 13 el Canya Jove us ensenyarà a fer creps salats i dolços, berenar plegats i jugar amb els jocs de la ludoteca. Una activitat que continua el dia 18 amb un taller de galetes de Nadal, amb productes saludables.
 
Nit Jove “Hall Escape” 
El Hall Escape, és una modalitat que es desenvolupa en una sola sala, l'objectiu no és escapar, si no resoldre un robatori o un crim, tot buscant proves i resolent enigmes. Us podeu apuntar per grups i de forma individual. La Nit tindrà lloc el 14 de desembre, a partir de les 21h. Les activitats s’orienten al jovent a partir dels 14 anys. 
 
Tarda de  jocs “Harry Potter”
Pels i les amants de la literatura de fantasia les novel•les de Harry Potter i el món màgic creat per J.K Rowling formen part de les seves vides i a molts joves de diverses generacions els ha acompanyat en els viatges de la imaginació. Aquesta tarda màgica podreu jugar inspirant-vos en les seves històries. Serà el  20 de desembre de 16:30 a 18:30h al Canya Jove.
Una altra tarda de jocs serà la de Play Station, el 2 de gener. El Canya Jove us proposa competir en parella o en grup. Envieu un whatsapp i proposeu el joc!
Finalment, els joves de taula de la ludoteca, com el Catan, Cluedo o El Llop us esperen el 3 de gener a la tarda al Canya Jove, i el dia 14 de desembre, a Torre Julià.
 
Cinema “ Jurassic Word: el regne caigut”
Aquesta cinquena entrega de la saga  d’aventures del Juràssic  i dirigida pel català Juan Antonio Bayona narra el moment en què els dinosaures recorren lliurement a l'illa Nublar des de fa quatre anys fins que una imminent erupció volcànica amenaça de fer-los extingir per segona vegada i part de l’antic equip del parc temàtic torna per ajudar-los. 
27 de desembre  - 18 h sala Josep Brossa, de la Patronal.
Adreçada a tots els públics 
 
 
Totes les activitats s’adrecen a joves a partir de 12 anys i són gratuïtes, per a més informació i inscripcions adreceu-vos a 
 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat