Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze se suma a La Marató de TV3

Un total de 20 propostes tindran lloc al municipi perquè la ciutadania s'impliqui en una bona causa


Sant Quirze se suma a La Marató de TV3

Enguany, la Marató de TV3 està dedicada a recaptar fons per a la investigació del càncer, la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, més de 10.000 a l’any. Diumenge 16 de desembre és el dia en què es realitzarà el programa de TV3 i serà la principal jornada d’activitats a Sant Quirze. Tindran lloc la parada de venda de joguines i contes de segona mà de la Mesa de Cooperació, la ballada de country de Country Mussols i una classe dirigida de zumba. A la tarda, els Amics per Sempre realitzaran la seva actuació al Casal d’Avis i la Bella Quirze Band cantarà a la Sala Josep Brossa de la Patronal.

Enllaça’t amb la Marató
Les AFA de la majoria de centres educatius organitzen una original activitat el diumenge 16 que començarà amb una concentració davant del centre de cada alumne i finalitzarà al vespre al parc de les Morisques, quan totes i tots els participants realitzaran un llaç gegant per simbolitzar la lluita contra el càncer. 

Altres activitats
No faltaran a la programació d’enguany la caminada de marxa nòrdica de Nordik Walks, l’exhibició de dansa del Gimnàs Montserrat Creus ni la Fira de Santa Llúcia de l’Escola i l'AMPA del Purificació Salas. Els establiments adherits a Sant Quirze Comerç tindran una guardiola al llarg de tota la setmana vinent per als clients que vulguin fer un donatiu i l'Escola Bressol El Picarol Blau oferirà dissabte 15 a la tarda la seva tradicional cantada de nadales al Casal d'Avis. A Les Fonts hi ha prevites una caminada i una pedalada solidàries. Obrirà els actes una xerrada sobre el càncer i l’alimentació a la Biblioteca avui dimarts 11 de desembre a les 19 hores.

Consulteu la programació detallada en el document adjunt en aquesta notícia.