Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El comerç local participa en el concurs d’Aparadors de Nadal

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col•laboració amb els ajuntaments de la demarcació, organitza la 49a edició del concurs


El comerç local participa en el concurs d’Aparadors de Nadal

Un total d'11 establiments de Sant Quirze participen enguany en el 49è Concurs d’Aparadors que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, en col•laboració amb els ajuntaments de la demarcació. 

Des del passat dilluns, i fins al pròxim 21 de desembre, el jurat que conforma el concurs està realitzant visites als comerços participants per valorar els aparadors. 
 
La Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà 3 guardons als millors aparadors de la demarcació, consistents en un primer premi de 500 €, un segon de 200 €, i un tercer premi que permetrà al guanyador realitzar un estudi de mercat per a comerços i serveis. D'altra banda, l’Ajuntament de Sant Quirze lliurarà un premi de 150 € a l’aparador guanyador del municipi. La Cambra, també, preveu un premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que consistirà en una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra, o un altre curs equivalent. 
 
L’establiment guanyador del concurs de l’any passat va ser la farmàcia Barberà i l’ortopèdia Ortoespai, l’aparador del qual es pot veure a la imatge que acompanya aquesta notícia.