Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El comerç local prepara les festes amb diverses propostes

Compra a Sant Quirze, passeja't al Trenet, emporta't una bossa i caga el Tió!


El comerç local prepara les festes amb diverses propostes

El comerç local prepara les festes nadalenques amb diverses propostes a l’agenda d’aquests dies. 

D’una banda, i a partir del 24 de desembre, podreu pujar al Trenet de Nadal. Durant 10 dies podeu passejar pel municipi, des de l’av. Camí del Mas, a tocar a la porta del parc de les Morisques, on es farà la sortida i l’arribada. Sant Quirze Comerç organitza aquesta iniciativa, amb el suport de l’Ajuntament. De fet, el Trenet també participarà en la Cavalcada de Reis. Podeu obtenir 2 tiquets per cada compra mínima de 10 € als comerços del poble.
D’altra banda, cal remarcar que fins al 15 de desembre trobareu guardioles solidàries a tots els establiments adherits a Sant Quirze Comerç. Una manera de col•laborar amb La Marató de TV3, que enguany se centra en el càncer.
Els més petits podran fer cagar el Tió Julitó. Una proposta per al 22 de desembre, a partir de les 17 hores a la rambla de Lluís Companys.
Finalment, cal remarcar que les compres al comerç del poble s’acompanyaran amb el regal d’una bossa amb marca pròpia local; una oportunitat per donar a conèixer i fomentar els establiments de Sant Quirze i la compra responsable amb el medi ambient.
En total, el Servei de Comerç de l’Ajuntament repartirà més de 30 bosses per comerç.