Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Més de 6.000 euros des de Sant Quirze per a La Marató de TV3

Encara es fa el recompte final i es poden fer donacions mitjançant transferència bancària


Més de 6.000 euros des de Sant Quirze per a La Marató de TV3

La Marató de TV3 ha recollit, fins ara, més de 6.300 euros a Sant Quirze, superant així la recaptació de l'any passat (5803). En aquests moments els diferents serveis tècnics fan recompte dels donatius per activitat i, de moment, la suma ascendeix concretament a 6.379,89€, a l’espera de la xifra final.

A més, recordem que encara es poden fer donatius a títol individual, mitjançant el compte bancari que habilita La Marató: ES94 2100 0555 34 0202122222.

 
De fet, la xifra és el resultat de l’elevada participació del poble amb aquesta causa solidària. En aquest sentit, activitats com el mercat solidari de joguines i llibres de segona mà, han recaptat més de 540 euros; l’actuació de la Coral Amics per Sempre, 523; o el concert de la Bella Quirze Band, un total de 879 euros.
Altres activitats, com la caminada de marxa nòrdica ha aconseguit 1.405 euros per a La Marató, igual que les exhibicions del gimnàs Montserrat Creus, amb més de 1.100 euros entre les dues. Altres propostes, com la panera solidària de l’AFA Lola Anglada, el Caga Tió, la cantada de Nadales i l’escudella del Picarol Blau, la pedalada popular o la ballada de country, entre altres, han sumat també en la xifra total que es destinarà a la investigació del càncer.
 
Podeu veure totes les fotografies de la jornada a Sant Quirze, en aquest enllaç.