Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Delegats i delegades dels instituts treballen en la transformació de Can Feliu

Diverses dinàmiques serveixen per definir la transformació del centre cívic


Delegats i delegades dels instituts treballen en la transformació de Can Feliu

Els delegats i delegades dels instituts van treballar el passat divendres en el marc d’una sessió conjunta a Can Feliu. Es tracta d’una iniciativa que des de fa tres anys organitza el Servei Canya Jove amb l’objectiu de fomentar la cohesió i el treball col•laboratiu entre el jovent. D’aquestes trobades sorgeixen iniciatives i projectes que es materialitzen en noves activitats culturals i de lleure.

 
En aquesta nova trobada han participat un total de 30 joves de l’INS Sant Quirze, de l’INS Salas i Xandri i com a novetat alumnes de l’escola d’adult. En aquesta ocasió la jornada s’ha centrat a treballar la transformació del centre cívic Can Feliu en l’equipament juvenil de referència per a tot el jovent del poble; un espai que atengui les seves necessitats i demandes i que neixi des de la participació la  implicació.
Aquest objectiu es va treballar mitjançant dinàmiques per repensar els espais i els futurs usos que podran tenir, com es gestionaran, quina serà la implicació i la responsabilitat dels i les joves i de les entitats juvenils, com hauria de ser l’entorn, quines activitats i serveis es poden realitzar, etc. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras,  va voler apropar-se a la jornada per dedicar unes paraules d’agraïment als delegats i delegades, ja que realitzen una tasca molt important de representació de l’alumnat i també els va animar a “continuar participant en les polítiques de joventut del poble per tal d’adequar els serveis i els projectes a la realitat dels i les joves de Sant Quirze”.
 Finalment es va fer una activitat de cohesió de grup i creativitat a través del taller de percussió “drum cercle”  i un dinar de germanor al bar de la masia.