Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Gaudeix del Nadal a Sant Quirze!

Consulta les diferents propostes programades per a tota la família


Gaudeix del Nadal a Sant Quirze!

El mes de desembre ha arribat amb una àmplia programació d’activitats dirigides a tots els públics per gaudir de les festes nadalenques al poble.

Un Nadal per a grans i petits

Tota la família disposa d'activitats per gaudir plegats. Per exemple, el proper dissabte 22 podreu fer cagar el Tió Julitó a la rambla de Lluís Companys a partir de les 17 hores. D'altra banda, grans i petits podran gaudir diumenge de la representació d’”Els Pastorets”, a la sala Josep Brossa de la Patronal, que es repetirà els dies 12 i 13 de gener.
No faltarà a la tradició el Quinto de Nadal, els dies 25, 26, 29 i 30 de desembre, i 1 de gener. Serà a la sala d’actes del Casal d’Avis de 17 a 22 h.
La música també protagonitzarà aquests dies, amb el concert de Nadal de la Societat Coral Il•lustració Artística, el 29 de desembre a les 20 h, a l’Església Nova.

Festa de cap d’any familiar

Una de les novetats d’enguany és la Festa adreçada al públic familiar que l’Ajuntament organitza el mateix 31 de desembre a la plaça de la Vila, a les 11.45h. Es tracta de donar la benvinguda al 2019, de la mà de la companyia Xip Xap, es rebrà a l’Home dels Nassos, tot gaudint saltant i ballant.

Activitats a Les Fonts

El Centre Social de Les Fonts acull diverses iniciatives per celebrar el Nadal. Hi haurà exposicions, una fira d’artesania, sessions de quinto i fins i tot la visita del Patge Xiu-Xiu.

Campament Reial

Abans de rebre a Ses Majestats, l’Ambaixador Reial instal•larà el seu campament a la plaça d’Anselm Clavé, i obrirà les portes els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17 a 20 hores. A més, es farà l’activitat “El bosc dels desitjos” i un taller de fanalets. Una activitat que l’Ajuntament organitza amb la col•laboració de Sant Quirze Té Vida.

Cavalcada de Reis

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Quirze el 5 de gener a les 18 hores a l’estació dels FGC. Properament podreu consultar tot el recorregut detallat, des de l’avda. Països Catalans fins a la plaça d’Anselm Clavé, on s’aturaran per adorar el pessebre i rebran les claus de la ciutat.

Programació Jove

L’Espai Canya Jove organitza diverses propostes com tardes de jocs de taula, o tallers relacionats amb el Nadal per als nois i noies majors de 12 anys. També per als dies 27 i 28 de desembre estan previstes les projeccions de Jurassic World: el regne caigut, i Coco. Més informació, aquí.

El comerç local prepara les festes

A partir del 24 de desembre, podreu pujar al Trenet de Nadal. Durant 10 dies podeu passejar pel municipi, des de l’av. Camí del Mas, a tocar a la porta del parc de les Morisques. Trobareu més informació, aquí.
I recordeu que les compres al comerç del poble s’acompanyaran amb el regal d’una bossa amb marca pròpia local; una oportunitat per donar a conèixer i fomentar els establiments de Sant Quirze i la compra responsable amb el medi ambient.
En total, el Servei de Comerç de l’Ajuntament repartirà més de 30 bosses per comerç.

Trobareu tota la programació en el document relacionat en aquesta notícia.