Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les entitats esportives proposen activitats per Nadal a SQV

Campus, torneigs i festivals d’exhibició seran protagonistes els pròxims dies a l’agenda esportiva local


Les entitats esportives proposen activitats per Nadal a SQV

Les entitats esportives omplen l’agenda local dels pròxims dies de propostes atractives i interessants tant per a jugadores i jugadors dels clubs, com per a la ciutadania en general.

L'essència del bàsquet nord-americà a SQV
Una de les activitats més destacades és l’USA Basquet Camp que organitza el Sant Quirze Bàsquet Club (SQBC), del 27 al 31 de desembre. Es tracta de la 3a edició d’aquest prestigiós campus, adreçat a joves de 8 a 18 anys, on entranadores i entrenadors estatunidencs de referència impartiran classes de tecnificació i la metodologia pròpia del bàsquet nord-americà. L’oferta no es limita només a l’esport, sinó que s’afegeix la pràctica de l’anglès com a llengua vehicular dels entrenaments i partits. Amb aquesta prestigiosa proposta el SQBC, amb la col•laboració de l’Ajuntament, projecta el municipi de Sant Quirze a nivell internacional. Més informació sobre el campus al següent enllaç
 
III Campus Olmo
El F.C. Sant Quirze organitza el III Campus Olmo del 24 de desembre al 5 de gener. Una proposta orientada a infants de 5 a 13 anys que vulguin practicar el futbol amb una metodologia basada en joc de posició i possessió. El club preveu la participació al campus d’exjugador del primer equip del FC Barcelona. Més informació aquí
Seguint en l’àmbit futbolístic, el Club Atlètic Sant Joan organitza unes jornades de tecnificació de futbol sala a la pista poliesportiva de Les Fonts, el 24, 27, 28 i 31 de desembre, i els dies 2 i 3 de gener de 2019, de 9 a 13:30.
 
Torneig de Nadal del CV Sant Quirze
Com cada any, el Club Voleibol Sant Quirze organitza el ja tradicional Torneig de Nadal per a les categories Benjamí i Aleví, infants de 8 a 12 anys. La matinal tindrà lloc el pròxim diumenge 23 de desembre, de 9 a 14 hores, al poliesportiu municipal, i és una oportunitat perquè els més petits gaudeixin del vòleibol, tot relacionant-se amb jugadors i jugadores de diferents clubs i escoles participants. Les famílies juguen un paper important en el torneig ja que participen amb un esmorzar polular i una activitat per recollir fons per a causes solidàries.
 
El Club Patinatge Sant Quirze visita Piera i Tordera 
A les patinadores i patinadors del Club Patinatge Sant Quirze els espera un cap de setmana de preNadal ben intens, amb la participació a dos festivals de patinatge artístic. El dissabte 22 de desembre, la cita serà a Piera, a partir de les 18 hores, al poliesportiu El Prat, i el diumenge 23, el club participarà al XII festival de patinatge artístic P.A.Tordera, a les 18.30 hores, al Pabelló Parroquial Plaça Concòrdia. Informació sobre els festivals al següent enllaç.
 
Quinto de Nadal
Recordem, també, una de les activitats amb més identitat i tradició d’aquestes dates: el Quinto de Nadal del Club Handbol Sant Quirze. Tindrà lloc els dies 25, 26 29 i 30 de desembre i l’1 de gener, de 17 a 22 hores, a la sala d’actes del Casal d’Avis.