Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Compra a Sant Quirze!

La intensa campanya nadalenca i els premiats del Concurs d'Aparadors posen color als establiments locals


Compra a Sant Quirze!

El comerç local celebra amb intensitat les festes nadalenques; una ocasió per oferir i donar a conèixer els seus productes de proximitat a tota la família. Aquesta campanya es complementa amb diverses activitats que promocionen les vendes i, alhora, fomenten la identitat del poble. Així, a partir del 24 de desembre podreu pujar al Trenet de Nadal. Durant 10 dies podeu passejar pel municipi, des de l’av. Camí del Mas, a tocar a la porta del parc de les Morisques. Trobareu més informació, aquí.

I recordeu que les compres al comerç del poble s’acompanyaran amb el regal d’una bossa amb marca pròpia local; una oportunitat per donar a conèixer i fomentar els establiments de Sant Quirze i la compra responsable amb el medi ambient.
En total, el Servei de Comerç de l’Ajuntament repartirà més de 30 bosses per comerç.
 
Ja tenim guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal!
 
La Cambra de Sabadell ja ha comunicat els resultats del Concurs d’Aparadors. El primer premi és per a la Farmàcia 3 Cantons (av. Camí del Mas). I el segon premi, per a la botiga Cottage (c. Manso).
Recordem que es tracta del 49 Concurs que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, en col•laboració amb els ajuntaments de la demarcació. Els premis es lliuraran al llarg del mes de gener.