Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Continua el Cicle Nadalenc de Sant Quirze!


El cap de setmana a SQV

Aquest cap de setmana continuen les activitats del cicle nadalenc de Sant Quirze del Vallès. Ens espera un cap de setmana intens que continuarà dilluns 31 amb la Festa de Cap d’Any Familiar. A continuació, us detallem les activitats que tindran lloc durant els propers dies:

Cinema: Coco
Aquest divendres 28 de desembre, a les 18 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal tindrà lloc la projecció de la pel•lícula “Coco”. La pel•lícula ens presenta a Miguel, un nen que somia ser músic i arribar a ser com el seu ídol, Ernesto de la Cruz. Tanmateix, a la seva família hi ha una enigmàtica tradició que els prohibeix estar en contacte amb la música. El Miguel desitja amb totes les seves forces demostrar el seu talent i, després d'un seguit d'esdeveniments misteriosos, acaba a la impressionant i acolorida Terra dels Morts.
L’assistència és lliure i gratuïta i està organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze.

Patge Xiu-xiu a Les Fonts
Aquest dissabte 29 de desembre, el Centre Social Les Fonts rebrà la visita del Patge Xiu-Xiu perquè els nens i les nenes del barri li lliurin la carta de desitjos adreçada als Reis Mags. Ho podran fer de 17.30 a 20 hores i també participar en un espai creatiu infantil.
Per altra banda, diumenge 30 de desembre, el Centre Social també acollirà una sessió de quinto solidari de Nadal a partir de les 17.30 hores. I recordem que allà mateix podeu visitar l’exposició "Colors i Pintures" fins al diumenge dia 30. Les activitats estan organitzades per l'Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts.

Quinto de Nadal
L’Handbol Sant Quirze organitza novament les tradicionals sessions de quinto al Casal d’Avis. Tindran lloc els dies 29 i 30 de desembre i 1 de gener de 17 a 22 hores.

Concert de la Societat Coral Il•lustració Artística

Aquest dissabte 29 de desembre tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal de la Societat Coral Il•lustració Artística. Serà a partir de les 20 hores a l’Església Nova. Com a entrada, caldrà fer un donatiu d’aliments de llarga durada que seran destinats a Càritas Sant Quirze.

Festa de Cap d’Any Familiar
Aquest proper dilluns 31 de desembre tindrà lloc la Festa de Cap d’Any Familiar. Us esperem per acomiadar l’any a les 12 del migdia a la plaça de la Vila. La companyia Xip Xap ens ho farà passar d’allò més bé mentre escoltem les dotze campanades i donem la benvinguda al nou any saltant i ballant. La iniciativa començarà a les 11.45 hores i està organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.