Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot preparat per rebre Ses Majestats els Reis d'Orient

Cal tenir en compte alguns consells de seguretat per seguir el recorregut sense incidències


Tot preparat per rebre Ses Majestats els Reis d'Orient

El municipi es prepara per rebre la visita de Ses Majestats el Reis d’Orient aquest proper dissabte 5 de gener. L’Ajuntament organitza la tradicional Cavalcada a partir de les 18 hores. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l’estació dels FGC. El seu seguici els estarà esperant a l’av. de Països Catalans per començar el recorregut i repartir caramels i il•lusió pels principals carrers del poble. El recorregut és el següent: passaran per la rbla. de Lluís Companys, per l’avda. Camí del Mas, rotonda ronda d'Arraona, avda. Camí del Mas, rotonda FGC i per l’avda. de Pau Casals. A la plaça d’Anselm Clavé s’aturaran per adorar el pessebre vivent i, una vegada situats a l’escenari, rebran de mans de l’alcaldessa la clau que obre tots els domicilis i els nens i les nenes que ho desitgin podran lliurar-los en persona la carta de desitjos.

Els carrers de Les Fonts també acolliran la Cavalcada dissabte, a partir de les 18 hores. El recorregut és el següent: c. de Mossèn Josep Pons, pg. de Lola Anglada, c. de Sant Agustí, c. de Roma, plaça de Manel Mañas, c. del Turonet, c. del Bisbe Sanahuja, camí de Can Falguera, c. de la Verge de Fàtima, c. de Sant Quirze, c. de l’Església, pg. dels Horts, c. de Sant Quirze, c. de la Mare de Déu del Roser, avda. de Perramon, pg. del Ferrocarril, c. de Santa Rosa i c. de Josep Mitats. 
 
Consells de seguretat durant la cavalcada de Reis
 
L’òrgan de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya recorda que cal seguir unes recomanacions de seguretat per gaudir d’una cavalcada de Reis sense ensurts. Aquests són alguns dels consells:
  • Aneu preparats amb calçat còmode per protegir els peus i evitar lesions, així com vestits adequadament segons les previsions meteorològiques. 
  • Durant la cavalcada, quedeu-vos sempre darrere de les tanques de senyalització. No pujar a baranes, reixes o contenidors. 
  • No creuar pel mig de les carrosses o llançar caramels contra els altres.
  • No baixeu a recollir caramels a la calçada mentre passen les carrosses.
  • Si aneu amb infants, porteu-los a collibè o de la mà. Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb discapacitat.
  • Porteu la documentació a sobre. En el cas d'infants, gent gran i discapacitats psíquics, prepareu una fitxa amb les seves dades i un telèfon de contacte, i procureu que la portin en un lloc visible, per si es perden.
 
Podeu consultar al següent enllaç la llista completa de consells de seguretat per a cavalcades de Reis.
 
Un apunt solidari
 
Us recordem que si aquests dies disposeu de mantes, l'Ateneu del Món està coordinant la recollida per Open Arms. Les podeu portar a la Merceria Fil a l'Agulla, ubicada a l'av. de Pau Casals, 72. També podeu trucar al 649636715 (Laura Roger) i us informaran amb més detall.