Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament amplia el mobiliari urbà amb una quarantena de bancs nous

La inversió és una proposta sorgida dels Pressupostos Participatius i afecta diferents zones


L’Ajuntament amplia el mobiliari urbà amb una quarantena de bancs nous

L’Ajuntament ha instal•lat un total de 37 bancs nous a diferents zones de Sant Quirze i de Les Fonts. La ubicació dels bancs respon a criteris tècnics i de cobertura de necessitats de la ciutadania. Així, s’han col•locat bancs en trams llargs de carrer, zones habituals de pas de la ciutadania, on fins ara no hi havia cap banc per poder descansar, sobretot la gent gran. Aquest és el cas de l’avda. del Vallès, l’avinguda d’Egara i el c. Castanyers. 

D’altra banda, s’han instal•lat bancs a l’entorn dels centres educatius. Concretament, a les zones d’accés de l’Institut Sant Quirze i de les escoles del municipi, amb l’excepció del Turonet, on tècnicament no ha estat possible.
La inversió en mobiliari urbà ha ascendit a 11.400 €, i es tracta d’una petició ciutadana sorgida dels Pressupostos Participatius del 2017. La proposta va ser la tercera més votada, amb 315 vots, després de la compra d’equipaments per a emergències de protecció civil (380 vots) ja executada, i de recursos de suport a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (363) que també ja s’ha gestionat.