Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L’av. de Pau Casals i el carrer Sant Jaume ja no compten amb boles de ciment a les voreres

L’actuació respon a una demanda veïnal i se suma a altres treballs de pintura viària per a persones amb mobilitat reduïda


L’av. de Pau Casals i el carrer Sant Jaume ja no compten amb boles de ciment a les voreres

L’Ajuntament ha dut a terme aquests dies la retirada de les boles de formigó de l’avinguda de Pau Casals, i també del carrer de Sant Jaume. L’actuació respon a la voluntat de millorar la mobilitat, facilitar la visibilitat a l’hora d’aparcar, donat que les boles són excessivament baixes i, especialment, evitar incidents de caigudes i ensopegades entre els vianants. De fet, la retirada dóna resposta a una reclamació veïnal en aquest sentit.

Al carrer de Sant Jaume s’instal•laran properament pilones que substitueixin les boles, donat que en comptar amb un pendent tan elevat, els nous elements facilitaran la protecció dels vianants en cas de cotxes aturats a l’espera de pas.
A aquestes obres, s’hi sumen les de pintura viària. Concretament, la de cinc places de reserva d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda. Les places es troben als següents carrers: c. Conflent, . Doctor Fleming, c. Montsià, c. Barcelona i c. Sant Ramon de Les Fonts.