Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze aixeca el teló

La ciutadania gaudirà novament de representacions teatrals, música en directe i projeccions de cinema


Sant Quirze aixeca el teló

Aquest mes de gener arriba la nova temprada cultural estable de Sant Quirze del Vallès. Diverses propostes organitzades per les entitats i pel propi Ajuntament serviran per fer gaudir al públic santquirzenc en el seu temps de lleure.

Teatre
De la mà de l’Espai d’Arts Escèniques arribaran els espectacles Dones com jo i la divertida Les dones sàvies. Rialles Sant Quirze aposta per al públic familiar per l’espectacular AKÄSHIA, el viatge de la llum i per La Princesa en texans. L’Ajuntament organitzarà el 10 de març la representació d’Una dona en el mirall, protagonitzada per la santquirzenca Anna Farriol. 
Recordem també que els propers dies 12 i 13 de gener tornen Els Pastorets. La sala Josep Brossa de La Patronal acollirà aquesta representació que ja durant les festes nadalenques ha estat un èxit. L'obra ha estat organitzada per Rialles Sant Quirze i Tallers de Teatre Galliners, amb la col·laboració de Joventut de La Faràndula i l'Ajuntament. Joves actors i actrius santquirzenques han donat vida a aquesta representació familiar. 
 
Música
Els Amics de la Música segueixen apostant per la música en directe aquesta temporada. Gaudirem de les actuacions de Charo Tris, MADS Fortherockandroll, Lucas Masciano, Laia Cladellas i al març organitzaran la representació de l’òpera La Traviata. L’Ajuntament iniciarà la seva programació musical amb l’espectacle Estellés: de mà en mà. També actuarà la cantautora catalana Judit Neddermann i Cesk Freixas.
 
Cinema
El 26 de gener la Biblioteca acollirà la Festa del Cinema infantil en català, acte que obrirà la programació familiar de l’equipament. La Patronal acollirà propostes per al públic adult com Moolade, Difret o Asmita Bed & Breakfast.  
Aconseguiu les entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat.