Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze es prepara per al Carnestoltes

Des d’avui ja us podeu inscriure al tradicional concurs de disfresses


Sant Quirze es prepara per al Carnestoltes

El dissabte 2 de març és la data escollida per celebrar el Carnestoltes a Sant Quirze del Vallès, moment en què els carrers del poble s’ompliran de disfresses i disbauxa abans de rebre la trista quaresma. La rua començarà a les 18 hores a l’avinguda de Països Catalans i la celebració acabarà amb el lliurament de premis del Concurs de disfresses i amb la botifarrada popular a la plaça d’Anselm Clavé.

 
Novetats
Enguany, s’incorporen els grups de 2 a 14 persones a les categories del concurs de premis. D’aquesta manera, podran optar a premis els i les participants individuals de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i els majors de 18. També els grups i les comparses, que hauran d’estar formades per més de 15 persones. Els premis ja no destacaran el 3r, 2n i el 1r classificat, sinó que es lliuraran a la disfressa, parada, grup o comparsa més innovadora, més canyera i a la millor posada en escena. 
 
Inscripcions
Ja us podeu inscriure des d’avui en aquest enllaç. Les comparses i les entitats que sol•licitin la instal•lació d’una parada de botifarres ho poden fer del 15 al 31 de gener. Les categories individuals i grups es poden apuntar del 15 de gener al 22 de febrer i el mateix dia de la rua, de 16.30 a 17.30 hores, a la plaça 14 d’abril. Les inscripcions es tancaran mitja hora abans de l’inici de la rua o en arribar als 30 participants per categoria.