Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Es presenta un projecte de millora de mobilitat a Les Fonts

La zona objecte de l'actuació és la cruïlla que formen els carrers Mare de Déu del Roser, Església i Sant Quirze


Es presenta un projecte de millora de mobilitat a Les Fonts

Els serveis tècnics municipals treballen en un projecte de millora de la mobilitat de la cruïlla situada entre els carrers Mare de Déu del Roser, Església i Sant Quirze, al barri de Les Fonts. La proposta ha estat presentada avui a la representació veïnal del barri en una reunió al Centre Cívic Torre Julià.

Les actuacions contemplen l’ampliació de les voreres de la cruïlla per millorar la visibilitat, eliminant part de la zona d’aparcament actual, i la construcció d’un pas elevat de vianants al carrer Església. La proposta recull, també, un canvi de direcció al carrer Sant Quirze, el qual tindrà un únic sentit del trànsit entre la carretera BP-1503 de Rubí i la riera de les Arenes. Tanmateix, es planteja la possibilitat de soterrar les línies de subministrament elèctric i de telefonia existents en aquest punt.
La representació veïnal que forma part de la comissió intermunicipal de Les Fonts va exposar la inseguretat viària que genera aquesta cruïlla, un punt on els accidents de trànsit són freqüents. Els ajuntaments de Sant Quirze i de Terrassa es van comprometre  a treballar de forma conjunta per trobar una solució.