Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

La Biblioteca municipal acull demà dissabte, al migdia, una Hora del Conte pels més menuts


El cap de setmana a SQV
Les propostes del cap de setmana comencen aquesta tarda amb el Despatx Jove. Es tracta d’una cita mensual, adreçada al jovent de Sant Quirze de 12 a 29 anys, durant la qual es té l’oportunitat de parlar de manera distesa amb la regidora de Joventut, Anna Canes, i amb l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras. En horari de 17 a 20.30 hores, els i les joves interessades podeu apropar-vos al servei de Joventut Canya Jove per fer arribar qualsevol qüestió, suggeriment o inquietud. El Despatx Jove té lloc el primer divendres de mes. 
 
Cinema: Difret
La sala Josep Brossa de la Patronal acull avui, a les 20 hores, la projecció de “Difret”, una proposta dirigida per Zeresenav que Acció Solidària del Vallès i Cooperación y Ayuda han portat al poble. El film parla d’una adolescent de 14 anys, Hirut, que tornant de l’escola la regresten. Basada en una història real a l’Etiòpia, aquest drama aborda les condicions de duresa de les dones en aquest país.
La recaptació (2,5 € per persona) es destinarà a la compra de material sanitari per a la maternitat de Thiobon (Senegal). Les entrades s'adquireixen a la porta d'accés a la sala, una estona abans de l'inici de la projecció.
 
Hora del conte pels més menuts
Demà dissabte, 19 de gener, a les 12 del migdia, torna a la Biblioteca municipal una nova edició de l’Hora del conte per a Menuts; una proposta adreçada a famílies amb infants a partir de 2 anys. En aquesta ocasió, es tracta del conte “El perquè de les coses...”, a càrrec de la companyia Engruna Teatre, una història protagonitzada per titelles que trobaran una explicació màgica a alguns fenòmens de la natura. L’aforament és limitat. Sol•liciteu les vostres entrades gratuïtes aquí.
 
Excursió matinal amb els Caminantes
El grup dels Caminantes de Les Fonts, de l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, organitza aquest pròxim diumenge, 20 de gener, una excursió matinal a peu. El punt de trobada serà davant de la Parròquia Mare de Déu del Roser, a les 8.30 hores, per anar en cotxes particulars fins a l’aparcament de l'Hospital de Terrassa. En aquest punt començarà l’excursió a peu per diferents indrets de Sant Quirze i Sabadell. Cal portar esmorzar i beguda, calçat adequat i equipament per si plou. Més informació aquí.
 
Candidatures al Premi Dona de Sant Quirze
Avui és el darrer dia per presentar propostes al Premi Dona de Sant Quirze del Vallès. Les persones interessades poden presentar propostes a aquest guardó, que s’atorga en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les dones, i que té com a objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits, i avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.
Altrament, i també en el marc del Dia internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.
Les sol•licituds es poden gestionar en línia.
 
Aula d'estudi d’hivern
Aquest cap de setmana, l'Aula d'estudi d'hivern que ofereix la Biblioteca municipal i el servei de Joventut, roman oberta en l'horari següent: dissabte, de 16 a 21 h., i diumenge, de 10.30 a 13.30 h. i de 16 a 21 h. L'accés és pel pati de la Biblioteca.
L’aula d’estudi restarà oberta fins al 27 de gener de 2019.
L’horari d’obertura és el següent:
Dilluns, dimecres i divendres  de 10.30 a 13.30 h ( entrada pel pati)
Dimarts, dijous i dissabtes de 10.30 a 13.30 h ( entrada principal)
De dilluns a divendres de 15:30 a 20:30 h ( entrada principal)
Dissabtes de 16 a 21 h ( entrada pel pati)
Diumenges  de 10.30 a 13.30 h i de 16 a 21 h ( entrada pel pati)
 
 
Podeu consultar aquí l’agenda local d’activitats.