Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Festa del Cinema Infantil en Català arriba a la Sala Muriel Casals

"Un dia de Festa!" tindrà lloc aquest dissabte 26 de gener a partir de les 12 hores


La Festa del Cinema Infantil en Català arriba a la Sala Muriel Casals

Aquest proper dissabte 26 de gener torna a Sant Quirze "Un dia de Festa!", la Festa del Cinema Infantil en Català. Un matí de cinema familiar, música, teatre i festa. És un esdeveniment on la música i l’animació esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els conviden a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudeixen d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música acomiada el públic i l’acompanya fins a la sortida.

Les pel·lícules que es projectaran són:

Tipitips: Qui sagna?. Jessica Laurén (Suècia, 2011)

La Unicorn. Rémi Durin (França, 2017)

L’estiu al regne d’Escampeta. Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)

One, two, tree. Yulia Aronova (França/Suïssa, 2015)

Es tracta d’una activitat recomanada a partir de 3 anys iniciativa de la distribuïdora Pack Màgic i que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "La Caixa".

L'activitat s’havia de dur a terme a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal i, a causa de l’èxit de la reserva d’entrades, s’ha traslladat d’espai i se celebrarà finalment a la Sala Muriel Casals, coneguda anteriorment com a Sala d’Actes del Casal d’Avis. Es troba ubicada al centre del poble, molt a prop de l’Ajuntament, al carrer Pintor Vila-Puig, número 22.

A hores d’ara encara queden entrades disponibles i les podeu aconseguir gratuïtament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Cicle de Cinema Familiar

Un dia de festa!
és la primera sessió del cicle de cinema familiar gratuït que organitza durant aquests mesos l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès per tal de fomentar entre les famílies l’hàbit d’anar al cinema i veure pel•lícules de molta qualitat però que no compten amb la publicitat ni amb la infraestructura de les grans "majors". El dissabte 23 de febrer al matí es projectarà “La increïble història de la pera gegant”, el 23 de març “La Ventafocs” i el 27 d’abril “Petzi i la mar salada”. Totes les sessions tindran lloc a la sala d’actes de la Biblioteca a partir de les 12 hores. Trobareu més informació a www.santquirzevalles.cat i podeu reservar les vostres entrades gratuïtament a  http://entrades.santquirzevalles.cat.