Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Un Scape Room, acció contundent per reduir residus!

Reserva la teva plaça per viure aquesta experiència el proper 17 de febrer


Un Scape Room, acció contundent per reduir residus!

Resoldre enigmes vinculats al reciclatge i al consum excessiu de recursos naturals per poder obrir les portes d’una nau i accedir al planeta Terra… Aquest serà l’objectiu de les persones que vulguin participar en l’Scape Room que organitza l’Ajuntament el proper 17 de febrer al centre cívic de Can Feliu. Es tracta d’una activitat familiar que portarà les persones assistents a l’any 2058, on la total destrucció ambiental és una realitat.

L’Scape Room s’emmarca en la campanya organitzada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, en la qual Sant Quirze participa activament. Sota el nom “Excuses o separes?” es treballen diverses accions per conscienciar la població sobre la importància de residur els residus, reciclant correctament i fent un bon ús dels mateixos.
 
Qui pot participar?
L’activitat està destinada a un públic familiar. Els infants menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.
Horari:
De 10 a 14 hores. Darrera sessió a les 13 hores.
Inscripcions prèvies
Les persones interessades han d’enviar un whatsapp al telèfon: 656893709, indicant el MUNICIPI + HORA DE RESERVA + QUANTITAT DE PERSONES. Penseu que a cada hora tindrà lloc una sessió i s’hi preveuen unes 20 persones per sessió.