Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Més de 3.700 persones han estat ateses pel Servei d’Habitatge de Sant Quirze

Aquest és el balanç de 2018, resultat de la tramitació d’ajuts i atencions d’informació


Més de 3.700 persones han estat ateses pel Servei d’Habitatge de Sant Quirze

El Servei d’Habitatge de Sant Quirze ha atès un total de 3.795 persones aquest 2018. Aquestes activitats comprenen atencions d’informació, tramitació d’ajuts, sol•licituds a la mesa d’emergència o de visats de contractes de lloguer. També s’han tramitat peticions per inscriure’s al Registre de Sol•lictants d’Habitatges de Protecció Oficial. 

Cal remarcar també que el servei ha tramitat un total de 43 ajuts des de Benestar Social en relació amb l’habitatge per a casos d’exclusió residencial. Aquests es divideixen en suport per al pagament dels subministraments o per a l’habitatge pròpiament.
Una altra dada de referència aquest 2018 han estat els ajuts tramitats des de l’Ajuntament, competència de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya: un total de 111. Es tracta de suport per a la renovació dels ajuts del lloguer, ajudes permanents per als majors de 65 anys o prestacions econòmiques d’especial urgència en matèria d’habitatge, entre altres.
Nova ordenança
Recordem que l’Ajuntament va aprovar inicialment en la sessió del ple ordinari de desembre una nova ordenança que regula el procediment per verificar els habitatges buits de Sant Quirze. Una mesura que vol promoure el dret d’accés a l’habitatge als col•lectius més vulnerables. Trobareu més informació en aquest enllaç.