Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Cinema familiar, música, jocs de taula i contes omplen una atractiva agenda municipal


El cap de setmana a SQV

Després d’una setmana marcada pel fred intens i el vent, arriba el moment de gaudir del temps de lleure. Si us quedeu al poble, trobareu ofertes per a tota la família. Preneu nota.

Donació de sang
 
Aquesta tarda, a partir de les 16.30h trobareu una unitat mòbil del Banc de sang i teixits de Catalunya davant del CAP. Les persones que hi vulguin participar, podran fer-ho fins a les 20 hores.
 
Jocs de taula a Les Fonts
 
Passa avui una tarda divertida i entretinguda al Canya Jove del centre cívic de Torre Julià! Hi haurà jocs com el Monopoli, el Catan, jocs de cartes, dixit... A partir de les 17 hores i fins les 19h.
Informació i inscripcions a:
 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Torre Julià. Josep Mitats, s/n
Tel. 937 840 136
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat
 
Hora del conte en anglès: Story Time
 
La Biblioteca municipal acull avui una Hora del conte en anglès: “Little Red Riding Hood”. Es tracta d’un conte tradicional europeu escrit per primera vegada per Charles Perrault. L’activitat s’adreça a infants a partir de 6 anys. Més informació, aquí.
 
Taller d’iniciació al “Magic the gathering”
 
L’entitat juvenil La Caverna del Joc, torna a oferir una proposta perquè el jovent  s’animi a aprendre nous jocs de taula. El “Magic de Gathrering” és un joc de rol que es juga amb unes determinades cartes. Des de La Caverna del Joc posaran a l’abast dels/les joves tot el material i iniciar-se en les estratègies més encertades per guanyar. L’activitat tindrà lloc avui de 18 a 20 hores al Canya Jove (centre cívic Can Feliu).
 
Informació i inscripcions:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat
 
Un dia de Festa!
 
Aquest proper dissabte 26 de gener torna a Sant Quirze "Un dia de Festa!", la Festa del Cinema Infantil en Català. Un matí de cinema familiar, música, teatre i festa. És un esdeveniment on la música i l’animació esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els conviden a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudeixen d’una selecció de pel•lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música acomiada el públic i l’acompanya fins a la sortida. 
 
Les entrades es troben ja exhaurides.
 
Concert: MADS Fortherockandroll
 
La música arriba dissabte de la mà de “Mads Fortherockandroll”. Es tracta de revisions acurades de clàssics del Rock seguint dos eixos principals: el rock americà i el rock anglès. Creedence com a principal referència de la construcció americana del rock i Kinks en l'anglesa, però atrevint-se també amb grups tan emblemàtics com ZZTop, Animals, Steppenwolf i Led Zeppelin. La producció pròpia també té cabuda en l’últim muntatge musical de MADS, grup format per Alfredo Prada (guitarra i veu), Joan Romeo (guitarra), Ana Cien Ramallo (baix i veu) i Juanjo Fernández (bateria). 
L’activitat està organitzada pels Amics de la Música, amb la col•laboració de l’Ajuntament i tindrà lloc al celler de Can Barra a partir de les 21 hores. Hi haurà servei de càtering durant l’actuació.
 
Preu: 10€
Preu Amics/gues de la Música i menors de 18 anys: 5€
 
 
Ballada del 3r aniversari de Country Mussols
 
Aquest diumenge 27 de gener, Country Mussols celebra el seu 3r aniversari amb una ballada country al Celler de Can Barra. L'horari de l'activitat serà d'11.30 a 13.30 hores.
 
La Societat Coral a Terrassa
 
La Societat Coral Il•lustració Artística actua diumenge a Terrassa, en el marc de la Mostra de corals de la comarca. Serà a les 17 hores a l’Auditori (c. Ernest Lluch, 1).
 
Recordeu...
 
Darrers dies d’Aula d’Estudi
Aquest diumenge dia 27 finalitza l’Aula d’Estudi. Aquelles persones que necessiteu estudiar fora dels horaris habituals de la Biblioteca podeu comptar amb aquest espai amb horaris especials. L’Aula es va obrir el 10 de desembre i finalitzarà diumenge. Més informació i detalls sobre els horaris, aquí.
 
Consulteu més detalls a l'agenda municipal.