Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L’Aula d’Estudi es consolida com una iniciativa exitosa entre estudiants

Aquest hivern s’han incrementat les assistències en un 10% respecte l’any anterior


L’Aula d’Estudi es consolida com una iniciativa exitosa entre estudiants

L’Aula d’Estudi s’ha consolidat com una iniciativa exitosa al municipi. Aquest any, després del període nadalenc, el servei de Joventut ha valorat l’afluència d’assistents, i es constata un increment del 10% respecte l’any passat. De fet, es tracta d’una xifra que no ha parat de créixer des de la seva creació, l’any 2015. Aquestes passades festes, des del 24 de desembre fins al 31 de gener, n’han fet ús 80 persones, amb una assistència total de 250 persones. El perfil de les persones usuàries durant aquest període ha estat bàsicament l’universitari. A l’estiu, s’hi sumen estudiants que preparen la selectivitat. 

Segons constata el servei de Joventut, l’ús de l’Aula durant l’hivern ha anat incrementant de manera progressiva fins que, a data d’avui, es pot afirmar que ja és un èxit.
Recordem que l’aula ofereix la possibilitat de poder estudiar fora dels horaris habituals a la Biblioteca Municipal. Trobareu més informació sobre properes edicions i altres detalls al Servei de Joventut Canya Jove, canyajove@santquirzevalles.cat, o bé trucant al 937216800, ext. 5600.