Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Restriccions a la C1413 entre Sant Quirze i Sabadell

Les obres de l’autopista afecten des d'avui el pas per aquesta via i diversos accessos


Restriccions a la C1413 entre Sant Quirze i Sabadell

Les obres d’ampliació del pont de l’autopista afecten el pas per la C1413 de Sant Quirze a Sabadell. Des d'avui la circulació en aquesta via únicament es podrà realitzar en sentit Sant Quirze cap a Sabadell. Per tant, per accedir a Sant Quirze des de Sabadell podreu fer-ho per la ruta del Barcelona Moda Centre, benzinera Repsol; o bé per la plaça del Mil•lenari, direcció Poble Sec i Alcampo.

Cal remarcar però, que s’habilitarà un accés exclusiu per als treballadors/es del polígon, des de la plaça del Mil•lenari de Sabadell fins a l’entrada del polígon Can Torras-Can Llobet a l’alçada de la botiga de joguines Drim. La sortida del polígon mentre durin les obres s’haurà d’efectuar en direcció Sabadell. L’accés al polígon per a vianants romandrà oberts, sense restriccions.
 
Aquestes obres també obliguen a anul•lar la parada de l’autobús al poligon, per la qual cosa, l’última parada habilitada és la de la plaça Mil•lenari amb Ronda Iberia.   
 
La durada prevista de les obres és de tres mesos.

Modificacions a l'L12
Amb motiu del tall de la C-1413 per les obres de la C-58 totes les sortides de l'L12 en sentit Sant Quirze passaran per Poble Sec. En sentit Estació Centre la línia no modifica el seu recorregut.