Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Una proposta teatral centrada en l'univers de les dones centra les propostes d'aquests dies


El cap de setmana a SQV

Despatx Jove

Avui, i com cada primer divendres de mes, tot el jovent de Sant Quirze d’entre 12 i 23 anys, tindreu l’oportunitat de parlar de manera distesa amb la regidora de Joventut, Anna Canes, i l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras. En horari de 17 a 20.30h, podreu apropar-vos al servei de Joventut Canya Jove per a parlar amb elles, per a fer-les arribar qualsevol qüestió, inquietud, suggeriment, aportació i/o demanda que tingueu individualment o com a col·lectiu.
 
 
Demana cita o més informació a: 
 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu
Tel: 937216800 ext. 5600
Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat
 
 
Calçotada 
La Junta del Casal d’Avis organitza per demà dissabte una calçotada al Casal Serra de Galliners. Serà a partir de les 14 hores i s’orienta a pensionistes i majors de 65 anys. La sala d’actes acollirà un menú de calçotada preparat per La vostra cuina. El preu és de 20 euros per persona.
 
Dones com jo
El teatre arriba dissabte de la mà de l’Espai d’Arts Escèniques de Sant Quirze, amb l’obra “Dones com jo”. La sala Salut Pastor de la Patronal serà l’escenari d’aquesta comèdia dramàtica que compta amb un missatge de supervivència i, sobretot, d’amistat. El vell despatx d’un advocat esdevé un refugi per a quatre dones. Allà, alliberaran les seves emocions, frustracions, il·lusions... L’obra és autoria d’en Pau Miró, i està dirigida per Quim Dotras. 
L’edat mínima recomanada per assistir-hi és de 12 anys. El preu és de 7€ per a no socis, i de 5€ per a socis/es de l’Espai d’Arts Escèniques. Entrades, en aquest enllaç.
 
 
Recordeu!
Finalment el proper dilluns 4 de febrer es reobre al trànsit el passeig de Can Feu, segons ha informat a l’Ajuntament la Direcció d’Infraestructures de Mobilitat, de la Generalitat.
 
Restriccions a la C1413 entre Sant Quirze i Sabadell
A partir del proper dimarts 5 de febrer el municipi es veurà afectat per restriccions a la C1413. A partir d’aquesta data la circulació en aquesta via únicament es podrà realitzar en sentit Sant Quirze cap a Sabadell. Per tant, per accedir a Sant Quirze des de Sabadell podreu fer-ho per la ruta del Barcelona Moda Centre, benzinera Repsol; o bé per la plaça del Mil•lenari, direcció Poble Sec i Alcampo.
 
Aquestes obres també obliguen a anul•lar la parada de l’autobús al poligon, per la qual cosa, l’última parada habilitada és la de la plaça Mil•lenari amb Ronda Iberia.   
 
La durada prevista de les obres és de tres mesos.
 
Modificacions a la L12
Amb motiu del tall de la C-1413 per les obres de la C-58 totes les sortides de la L12 en sentit Sant Quirze passaran per Poble Sec. En sentit Estació Centre la línia
no modifica el seu recorregut.
 
Trobareu més informació de les activitats a l'agenda municipal.
Seguiu el detall de les afectacions de mobilitat al web de l'Ajuntament.