Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ràdio Sant Quirze abordarà la temàtica del reciclatge en un programa especial

Demà dimecres s’emetrà aquesta edició que aborda els objectius de la campanya “Excuses o separes?” amb entrevistes a responsables i influencers


Ràdio Sant Quirze abordarà la temàtica del reciclatge en un programa especial
Ràdio Sant Quirze emetrà demà a les 20 hores un programa especial centrat en la campanya “Excuses o separes?”, en què el municipi participa activament. De la mà del periodista de la ràdio municipal Xavier Gonzàlez, s’entrevistarà un dels responsables tècnics de la campanya,Joan Fresno, i dues de les influencers participants: Laura Roger i Carme Aguilar. Recordem que al municipi són cinc els influencers que donen vida i activitat a les diferents propostes que s’hi organitzen: Antonio Olmo, Gonzalo Castañera i Woody Moncunill.
 
En aquest sentit, el proper 17 de febrer, en el marc de la Festa dels Animals, es durà a terme un dels actes centrals de la campanya: un Scape Room a la masia de Can Feliu. Les persones participants entraran en una nau i miraran amb perspectiva una terra devastada. A més, als exteriors de l’equipament, a banda de les activitats pròpies de la festa, hi haurà una carpa amb informació sobre la campanya i una exposició que recull múltiples aspectes del reciclatge i les seves conseqüències per a l’entorn. 
 
La campanya està coordinada pel Consorci de Residus, amb la col·laboració del Consell Comarcal. Hi participen municipis de tota la comarca.
 
Properament podreu escoltar el programa a la carta a www.radiosantquirze.cat.