Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’univers del poeta Vicent Andrés Estellés arriba a Sant Quirze

L’espectacle de Francesc Anyó i Borja Penalba es representarà a la Sala Salut Pastor de la Patronal el divendres 15 de febrer


L’univers del poeta Vicent Andrés Estellés arriba a Sant Quirze

Francesc Anyó i Borja Penalba presentaran el proper divendres 15 de febrer a la Sala Salut Pastor de la Patronal el seu espectacle “Estellés: de mà en mà”. Els dos artistes ens proposen un viatge per l’apassionat i apassionant univers del poeta i periodista valencià Vicent Andrés Estellés. L’espectacle el formen una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena on els veritables protagonistes són els versos d’Estellés i la divertida complicitat entre Anyó i Penalba.

“Estellés: de mà en mà”, espectacle que forma part de la Programació Cultural Estable organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, tindrà lloc a partir de les 21 hores i les entrades tenen un preu de 5€ i de 3€ per als i les menors de 18 anys. Es poden aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Vicent Andrés  Estellés (Burjassot, Horta Nord, 4 de setembre del 1924 - València, 27 de març del 1993) va ser un periodista, escriptor i un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts en valencià. Considerat el principal renovador de la poesia catalana contemporània, d'ell s'ha dit que és el millor poeta valencià des de l'època d'Ausiàs March i Joan Roís de Corella. (Font: Viquipèdia)