Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

“Escoles d’altres mons” mostra imatges del fotoperiodista Kim Manresa

L’exposició es pot visitar fins al 20 de febrer a la sala Salut Pastor


“Escoles d’altres mons” mostra imatges del fotoperiodista Kim Manresa

L’exposició “Escoles d’altres mons”, un recull d’imatges del fotoperiodista Kim Manresa, es va inaugurar ahir, 5 de febrer, a la sala Salut Pastor. L’acte va anar a càrrec de l’alcaldessa Elisabeth Oliveras i del comissari de la mostra, Carlos Ernesto García, qui va oferir una visita guiada per l’exposició i va comentar el rerefons d’algunes de les fotografies de la mostra. A l’acte van assistir-hi representants d’entitats locals de l’àmbit d’educació i de cooperació, així com mestres dels centres educatius que acompanyaran l’alumnat que visitarà l’exposició durant els pròxims dies. 

“Escoles d’altres mons” és una exposició itinerant del fotoperiodista Kim Manresa que, a través dels seus viatges, ha plasmat en una cinquantena de fotografies, bocins de realitat que mostren les desigualtats que es donen a les societats més empobrides. Es tracta d’un projecte de sensibilització sobre el dret a l’educació com a valor fonamental per poder reaccionar i actuar davant les injustícies i les desigualtats socials.

L’exposició, cedida per la Diputació de Barcelona, es pot visitar fins al 20 de febrer, tots els dilluns, dimarts i dimecres, de 19 a 20 hores, excepte el 6 de febrer que l’horari d’obertura serà de 17 a 18.30 hores.