Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 6 comparses participaran a la rua de Carnestoltes 2019

La festivitat tindrà lloc la tarda del dissabte 2 de març


Un total de 6 comparses participaran a la rua de Carnestoltes 2019

Un total de 6 comparses optaran als premis a la més innovadora, més canyera i a la millor posada en escena del Concurs de disfresses de Carnestoltes 2019 de Sant Quirze del Vallès. La comitiva l’encapçalarà l’AMPA Onze de Setembre, que va ser la guanyadora del concurs de l’any passat. També participaran a la rua les comparses formades per l’AMPA Taula Rodona, AMPA Lola Anglada, AMPA El Turonet, AMPA Purificació Salas i Casal d’Avis.

Inscripcions
Encara resten obertes les inscripcions al Concurs de disfresses per les categories individuals (de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i de 18 anys o més) i per als grups de dues a 14 persones. Les persones o col•lectius interessats en apuntar-vos, teniu temps fins al 22 de febrer i ho podeu fer al següent enllaç. Enguany, com a novetat, aquestes categories tenen la possibilitat d’apuntar-se el mateix dia de la rua, el dissabte 2 de març, de 16.30 a 17.30 hores, a la plaça 14 d’abril. Les inscripcions es tancaran mitja hora abans de l’inici de la rua o en arribar als 30 participants per categoria.

Recorregut
Totes i tots els participants de la rua es concentraran a l’avinguda Països Catalans i a les 18 hores iniciaran el recorregut que els portarà per la plaça 14 d’abril, la rambla de Lluís Companys, l’avinguda Camí del Mas, la rotonda de la ronda d’Arraona, l’avinguda Camí del Mas, la rotonda de l’Estació i l’avinguda de Pau Casals.

Fi de Festa
La rua finalitzarà a l’alçada de la plaça d’Anselm Clavé. Allà hi haurà un total de 9 parades de botifarres guarnides per les entitats participants per començar el final de festa. Mentre el  jurat format per un/a representant de cada Mesa de Participació Ciutadana delibera, els i les assistents podran ballar al ritme de l’orquestra de versions La Tropical. L’actuació s’aturarà per escoltar el discurs del Rei Carnestoltes i per lliurar els premis del Concurs de Disfresses. La Tropical acabarà amb ritme la celebració del Carnestoltes a Sant Quirze per donar la benvinguda a la trista quaresma.

Carnestoltes a Les Fonts
El barri de Les Fonts també celebrarà el dissabte 2 de març el Carnestoltes. La rua començarà a les 17.30 hores a la plaça de Manuel Mañas. Tant les persones com les comparses que vulguin participar al concurs de disfresses, es podran apuntar a la mateixa plaça de Manuel Mañas a partir de les 16.30 hores i fins que comenci el recorregut, que passarà pel carrer Roma, carrer Sant Agustí, passatge Lola Anglada, carrer Mossèn Josep Pons, carrer de Nostra Senyora del Roser, carrer Església, passeig de la Riera i Pista Poliesportiva de Les Fonts. Allà es farà l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el lliurament de premis i una botifarrada popular.

Altres iniciatives
El proper 15 de febrer, la Biblioteca Municipal acollirà a partir de les 17 hores un taller per aprendre a elaborar la vostra pròpia disfressa de Carnestoltes. El taller va adreçat a famílies amb infants de 3 a 7 anys i serà impartit en anglès per l’equip del Kids & Us Sant Quirze. Més informació al següent enllaç.

I relacionat amb el Carnestoltes, el Canya Jove proposa participar als i les joves de 12 a 30 anys en un divertit taller de cuina per elaborar pizzes amb la base amb forma de màscares i decorant-les de forma creativa amb ingredients saludables. La iniciativa tindrà lloc a Can Feliu el dijous 28 de febrer a partir de les 16.30 hores. Podeu demanar més informació escrivint a canyajove@santquirzevalles.cat.