Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una nova sessió de la Taula Jove defineix els eixos de treball de cada comissió

La reunió d'ahir va establir les temàtiques que s’abordaran des d’àmbits com l’habitatge, la cultura o la salut


Una nova sessió de la Taula Jove defineix els eixos de treball de cada comissió

El centre cívic Can Feliu va acollir ahir una nova sessió de la Taula Jove, que es reuneix de manera bimensual. Representants de diferents àmbits, com delegats/des d’entitats i associacions, dels instituts locals, representants del Consell Escolar, de l’Escola Municipal d’Adults i joves a títol individual, a més dels tècnics de Joventut i l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, van debatre ahir alguns aspectes rellevants en el marc d’aquest òrgan de participació.

En aquest sentit, es van definir quins serien els temes que cada una de les comissions creades anteriorment tractarien. Recordem que les comissions són les següents: Habitatge i Treball; Esports i espais públics; Oci, lleure i cultura; Comunicació; i Economia. 
Fruit d’aquesta posada en comú de visions, es van establir criteris com que Habitatge treballi la necessitat d’accés del jovent a habitatges socials, que es treballi amb els promotors que facilitin aquest objectiu o que hi hagi informació molt accessible pel que fa a lloguers, pisos compartits, etc. En l’àmbit de l’ocupació, per exemple, es va prioritzar treballar polítiques que ajudin en la recerca de feina, com ara els convenis amb les empreses.
Aquests i altres aspectes es van debatre durant gairebé dues hores mitjançant aquest canal de relació entre la Regidoria de Joventut i les entitats i grups juvenils municipals. Una forma de constituir de manera independent i flexible un espai de consulta, treball i informació que generi actuacions coordinades adaptades al jovent.