Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Jornada de Carnestoltes intensa, divertida i participativa

El Carnestoltes de Sant Quirze del Vallès es reafirma com una de les festes populars amb més èxit


Jornada de Carnestoltes intensa, divertida i participativa

Aquest passat dissabte, dia 5 de març, Sant Quirze del Vallès va celebrar el Carnestoltes. La jornada va començar amb la concentració dels i les participants a la rua, que es va dur a terme a les 17:00 hores a l’avinguda del Vallès, just davant del gimnàs municipal. Gairebé una hora més tard va començar el recorregut per diversos carrers del municipi tot fent arribar la gresca als espectadors i espectadores. Uns japonesos practicant arts marcials, uns indis molt animats, uns “Ferrero Rocher” molt deliciosos o uns insectes molt divertits van ser els grans protagonistes de la jornada.

La rua va arribar fins a la rambla de Lluís Companys, just davant de l’entrada del Parc de les Morisques. Allí es va dur a terme una botifarrada popular, que va començar a les 19:30 hores i que va anar a càrrec de les entitats locals. A més a més, al mateix parc hi havia instal·lat un escenari on, a les 19:45 hores, es va realitzar la tradicional arenga de Sa majestat el Rei Carnestoltes, qui va demanar als i les assistents que regnés la gresca i la disbauxa durant tot el dia.

Tot seguit, al mateix escenari, es va dur a terme el lliurament de premis del concurs de disfresses i comparses. Tots els premiats i premiades embogien quan escoltaven el seu nom i pujaven entusiasmats a l’escenari, on els esperaven l’alcaldessa i diversos membres del consistori per lliurar-los els regals.

El moment àlgid va ser al final, quan “La Tribu del Taula” va pujar damunt l’escenari a recollir el primer premi de comparses. Un munt d’indis van ocupar l’escenari tot ballant i cantant demostrant així la seva immensa alegria per haver aconseguit el premi. Just després, el tradicional ball de màscares va posar punt i final a aquesta jornada tan màgica i divertida.


Premiats i premiades al Concurs de disfresses, comparses i parades de Carnestoltes

Disfresses

Categoria de 0 a 7 anys

3r premi: Sacha Morrus Sánchez (Bob Esponja)

2n premi: Andrea Salló Ribas (Galeta Maria)

1r premi: Emma Lahosa Carrasco (Bombera)


Categoria de 8 a 16 anys

3r premi: Jan Pérez Cortina (Pallasso)

2n premi: Martí González Torres (Volcà)

1r premi: Àgata Tomàs Ojeda (Pescadora)


Categoria de 17 anys en edavant

3r premi: Maite, Carolina i Estrella (Lluvia de Estrellas)

2n premi: Míriam Aznar Martínez (Galàxia)

1r premi: Olga Cortina Subirana (Espantaocells)


Parades

3r premi: Ateneu del Món

2n premi: Diables de Sant Quirze

1r premi: La Trinxera de Galliners


Comparses

3r premi: Turo Bitxos Net

2n premi: Made in Japan

1r premi: La Tribu del Taula


A continuació, podeu gaudir d'altres vídeos i d'un conjunt de fotografies de l'espectacular Carnestoltes 2011 de Sant Quirze del Vallès.