Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club Tennis Taula de Sant Quirze obté un bronze als campionats d’Espanya

Joan Pahisa aconsegueix la tercera posició en la competició individual de classe 6


El Club Tennis Taula de Sant Quirze obté un bronze als campionats d’Espanya

El Club Tennis Taula de Sant Quirze del Vallès es va endur un bronze als campionats d’Espanya de tennis taula per discapacitats que es va disputar a Almeria entre el 26 de febrer i el 6 de març. Joan Pahisa, un dels representants del club quirzetenc, que entrena al CAR Sant Cugat, va aconseguir la tercera posició a la competició individual de classe 6, en la qual finalment es va coronar com a campió a Alberto Seoane. Pahisa va perdre en una ajustada semifinal contra el també català Jaume Franch, del CDM Sant Rafael de Barcelona.

Els dos altres representants del CTT Sant Quirze, Carles Millera i Rubén Hernández, no van poder passar de quarts de final a les seves categories, la prova Open i la prova individual de classe 9, respectivament. Pel que fa a la competició per equips, el CTT Sant Quirze va assolir la vuitena posició.

El Club de Tennis Taula valora positivament l’actuació del seu equip al torneig i es troba actualment buscant sponsors perquè els seus jugadors disputin opens internacionals amb l’objectiu de classificar-se per a competicions europees, mundials i paralímpiques per tal de consolidar-se com un dels principals clubs d’Espanya d’aquesta disciplina.