Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club de Patinatge de Sant Quirze obté un podi a la Copa Sabadell

23 nenes de nivell inicial participen a la competició


El Club de Patinatge de Sant Quirze obté un podi a la Copa Sabadell

El Club de Patinatge de Sant Quirze va aconseguir dissabte passat un podi a la Copa Sabadell que es va celebrar al Pavelló Municipal d’Esports de la ciutat vallesana. Carla Gámez va ser la patinadora quirzetenca que va aconseguir el millor resultat en obtenir un bronze al nivell 1 de la competició. Tot i el bon paper que van realitzar les 23 patinadores d’entre 6 i 12 anys de Sant Quirze i el fet que la majoria d’elles obtinguessin un aprovat al seu nivell, Bea Artiel, la presidenta del club, considera que el factor subjectiu a l’hora de puntuar les actuacions va perjudicar les seves alumnes. “El patinatge és una mica subjectiu perquè hi ha tres jutges que puntuen i tu pots veure que la teva nena ha fet una pirueta de quatre voltes i ells poden dir que n’ha fet tres”, afirma. “Sempre ens deixaven just al límit per no poder optar al podi”, afegeix.

La Copa de Sabadell és una competició organitzada pel Consell Esportiu de la ciutat vallesana que està oberta a les escoles que practiquen el patinatge artístic com a activitat extraescolar i a aquells clubs federats que compten amb patinadores de nivell inicial que encara no estan inscrites a la Federació Catalana de Patinatge. Les diferents entrenadores estableixen uns nivells amb diferents escales de dificultat i hi distribueixen les alumnes segons les seves capacitats.  

A partir d’ara, el Club de Patinatge de Sant Quirze tindrà la mirada posada en el proper 27 de març, quan es celebrarà la segona fase de la competició Interclub de la Federació, que pot donar el passaport cap a les competicions intercomarcal i nacional. De moment, les vibracions no podien ser més positives, ja que a la primera fase del trofeu les nenes del club quirzetenc van ocupar les tres primeres posicions.