Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Comencen les preinscripcions per al curs 2010-11 a l'Escola Municipal de Música Can Barra

L'Escola ofereix 30 places de nou ingrés per l'alumnat de 4-5 anys i d'altres vacants en diferents nivells


Comencen les preinscripcions per al curs 2010-11  a l'Escola Municipal de Música Can Barra

El proper dilluns, 12 d'abril, comencen les preinscripcions a l'Escola Municipal de Música Can Barra per al curs 2010-11.
Les persones interessades poden formalitzar el procediment de preinscripció fins al proper 22 d'abril al mateix equipament de l'Escola Municipal, situada al passeig de Can Barra s/n. El tràmit es pot fer de dilluns a divendres, de les 15 a les 21 hores.
Actualment, l'Escola Municipal de Música Can Barra ofereix formació a més de 500 alumnes. La formació s'estructura en Sensibilització 1 (alumnat de 4-5 anys), Sensibilització 2 (alumnat de 5 a 6 anys),  Iniciació 1 (alumnat de 6 a 7 anys) i iniciació 2 (alumnat de 7 a 8 anys).
A partir d'aquí, l'alumnat pot seguir amb el nivell elemental, adreçat a nens i nenes de 8 a 13 anys, que té una durada de quatre cursos.
L'escola ofereix també la possibilitat de continuar amb un programa avançat, que té com a objectiu aprofundir en la formació musical de l'alumne.
Finalment, hi ha la possibilitat de seguir un nivell elemental dirigit a nois i noies a partir de 13 anys, que consta de tres cursos.
L'Escola Municipal de Música de Can Barra ofereix formació en 16 instruments diferents i compta amb formacions diverses com ara l'orquestra infantil, l'orquestra jove, el conjunt instrumental, els combos, un conjunt de guitarres, un conjunt de flautes travesseres, conjunts vocals, grups de cambra, fanfàrria, big band i un grup de música tradicional. El centre també fomenta la dinamització musical de Sant Quirze donant suport i participant en diferents iniciatives culturals i socials.

 

CALENDARI DE MATRICULACIÓ CURS 2010-2011
Escola Municipal de Música Can Barra

PREINSCRIPCIÓ: del 12 a 22 d'abril
PUBLICACIÓ DEL LLISTAT PROVISIONAL: 27 d'abril
RECLAMACIONS: Fins al 5 de maig
RESOLUCIÓ DE RECLAMACIONS: Fins a l'11 de maig
PUBLICACIÓ LLISTAT DEFINITIU: 12 de maig
MATRICULACIÓ: del 12 al 22 de juny