Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

És a punt de finalitzar el termini per presentar les candidatures del Premi Mussol 2011

Les propostes es podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins aquest dissabte


És a punt de finalitzar el termini per presentar les candidatures del Premi Mussol 2011

El Mussol de Sant Quirze és a punt d’alçar el vol per preparar l’Aplec que se celebra cada any en el seu honor el segon cap de setmana després de Setmana Santa i que enguany assolirà la seva dinovena edició. A més de les figuretes i dels pastissets que reprodueixen la figura característica d’aquesta au, un dels moments més esperats de la celebració és el del lliurament del Premi Mussol 2011, que constitueix un reconeixement públic cap a les persones o col•lectius que han treballat per impulsar la identitat del municipi. Aquest dissabte 12 de març finalitza el període perquè els ciutadans i les entitats del poble presentin les candidatures que, segons el seu punt de vista, puguin merèixer aquest guardó de caràcter honorífic.

Per fer-ho, cal presentar una instància inscrita a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en el seu horari habitual, que és de 8.30 a 20 hores entre setmana i de 9 a 14 hores els dissabtes. A més, el centre cívic de Torre Julià, al barri de les Fonts, també disposa de servei d’OAC els divendres pel matí. Totes les propostes pel Premi Mussol 2011 hauran d’anar acompanyades d’una valoració raonada que acrediti els mèrits de la persona o entitat a la qual es pretén reconèixer. L’any passat, el Premi Mussol de Sant Quirze va volar cap al Forn Josep Maria Valls, la fleca amb una trajectòria més llarga al municipi.

Les candidatures les pot presentar qualsevol veí o veïna que compti amb les signatures d’almenys 100 residents del municipi que siguin majors de 16 anys. Així mateix, també poden fer les seves propostes les associacions locals inscrites al Registre Municipal d’Entitats, Alcaldia i una tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal. Un cop finalitzat el termini per enviar les candidatures, una comissió formada per un representant de cada grup municipal i que estarà presidida per l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, estudiarà les propostes i en sotmetrà una a la resolució del ple de l’Ajuntament del mes de març.