Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Avui s'inaugura el nou Centre d'Informació i Recursos per a Dones

El nou equipament, ubicat a l’avinguda del Vallès, 97-99, acollirà una sèrie d’activitats lúdiques per tal de celebrar amb la ciutadania les noves dependències del servei


Avui s'inaugura el nou Centre d'Informació i Recursos per a Dones

Avui divendres, dia 11 de març, l’Ajuntament de Sant Quirze inaugura el nou Centre d’Informació i Recursos per a Dones. Des de les 16:00 fins a les 22:00 hores, el nou equipament, ubicat a l’avinguda del Vallès, 97-99, acollirà una sèrie d’activitats lúdiques per tal de celebrar amb la ciutadania les noves dependències del servei. D’aquesta manera, Milena de Murga oferirà un taller d’iniciació al teatre social; les dones del grup d’acollida de Les Fonts, amb la col·laboració d’El Racó de la Dona oferiran pastes i te del Marroc per berenar; Andrea Montero, membre de l'Associació Catalana de Bollywood, i amb la col·laboració de El Racó de la Dona, oferiran un taller d’iniciació al Bollywood.

També s’inicia avui el Cicle Audiovisual amb la projecció de “Vindicación”, de Susana Koska; Dones per Sant Quirze realitzarà un espectacle teatral; també es durà a terme un sopar popular; i la jornada acabarà amb un concert del popular grup quirzetenc “Las Cecilias”. Tota la ciutadania està convidada a la inauguració del nou Centre.